Airco service Apeldoorn voor jouw auto

airco service Apeldoorn

Op de airco service Apeldoorn kan ik altijd rekenen. vorig jaar was de airconditioning van mijn auto kapot gegaan net voordat ik op vakantie naar Zuid Frankrijk ging. Dat was natuurlijk heel erg onhandig aangezien daar de temperaturen hoog op kunnen lopen. Het is dan wel zo fijn als ik het wat koeler kan maken in mijn auto. Zeker als jij met je kinderen op vakantie gaat is dit een must. De garage waar ik normaal naartoe ga was precies die week gesloten. Ten einde raad zocht ik op het internet naar een ander bedrijf waar ik terecht kon.

Auto

Super snelle airco service Apeldoorn

Op het internet kwam ik de airco service Apeldoorn tegen van Occasions4u. Zij waren gelukkig wel open en ik belde hen direct op. Ik was erg blij om te horen dat zij gelijk een plekje hadden voor mij. Diezelfde dag nog reed ik bij de garage langs. Een van de medewerkers kwam direct naar mij toe om mij te helpen. Doordat ik had gebeld hoefde ik niets meer uit te leggen en gingen zij meteen aan de slag. Binnen een mum van tijd hadden zij het probleem ontdekt. Ik was blij om te horen dat het snel opgelost kon worden.

Auto

Erg tevreden

Een van de medewerkers legde mij uit dat het goed is om de airco regelmatig te laten nakijken aangezien er bacteriën en schimmels in de lamellen kunnen gaan nestelen. Dat is natuurlijk niet goed voor de personen in de auto. Zeker kinderen met een slecht weerstand kunnen daar sneller verkouden door worden. Goed dat de medewerker mij daarvoor waarschuwde want mijn vorige garage heeft dat nooit tegen mij verteld. Nadat zij de airconditioning weer gemaakt hadden kon de vakantie beginnen. Als er voortaan iets stuk is aan mijn auto dan ga ik altijd terug naar deze garage, wat een top service hebben zij daar!