Auto laten keuren voor een apk in Hoofddorp

Elke keer wanneer het tijd wordt om mijn auto voor een apk Hoofddorp te brengen ben ik bang. Bang dat hij deze keer de keuring niet goed zal doorkomen, of zelfs helemaal niet meer door komt. Eigenlijk kan ik ervan uit gaan dat er bijna tot niets aan mijn auto mankeert, dit komt omdat ik altijd voor onderhoud naar Bosch Car Service Auto Rivano ga. Hier werken zeer professionele monteurs die elk geluidje meteen herkennen en hierdoor snel kunnen repareren. Dit voorkomt veel ellende en scheelt nog meer geld. Maar goed, best wel zenuwachtig rij ik nu richting de garage. 

Wij zijn er weer klaar voor

Nadat ik plaats had genomen in de wachtruimte van de garage werd mijn auto naar binnen gereden. Het uur van de waarheid was aangebroken.  Omdat Bosch Car Service een eigen APK keurmeester in dienst heeft wordt de controle zeer streng uitgevoerd. Zo worden de banden, remmen, verlichting en andere vitale onderdelen aan een strenge controle onderworpen. Gelukkig werd na een uur mijn auto afgemeld en kon ik weer lekker de weg op, zonder een enkel mankement te hebben gevonden.