Auto snel verkocht dankzij auto inkoop Tiel

Na verloop van tijd is het voor iedereen wel eens van toepassing om een nieuwe auto aan te schaffen. Dit kan ook een tweedehandse auto zijn. Net zoals ik afgelopen zomer. Ik deed mijn auto weg omdat hij simpelweg gewoon te oud was. Hij verbruikte veel en zag er erg oud uit. We hadden de auto dan ook al vele jaren. De auto wilde ik niet naar de sloperij brengen maar naar een inlever bedrijf. Het bedrijf waar ik de auto wilde gaan inleveren, moest ik alleen nog vinden.

‘’Ik liet mijn auto online taxeren’’

Om een goed bedrijf te vinden voor auto inkoop, vroeg ik mijn buurman om advies. Hij heeft tenslotte 30 jaar in de autobranche gewerkt. Mijn buurman vertelde me dat hij wel een goed adresje wist. Een adres waar ik veel geld voor mijn auto zou krijgen. Hij linkte me naar Auto inkoop Tiel. Een bedrijf waar je online je auto kunt laten taxeren. Binnen 24 uur krijg je dan een bod van Auto inkoop Tiel. Je kunt dan akkoord gaan met het bod, of je kunt het bod weigeren. Als je akkoord gaat mag je de auto komen brengen of laat je hem ophalen. Dit klonk voor mij erg interessant dus ik liet mijn auto online taxeren.

‘’Erg tevreden over de onderhandelingen die ik heb gevoerd’’

Toen ik mijn auto liet taxeren, kreeg ik inderdaad binnen 24 uur een reactie van auto inkoop Tiel. Ik kreeg een goed bod toegewezen en daarmee ging ik dan ook akkoord. Een paar dagen later liet ik mijn auto ophalen door Auto inkoop Tiel. Het waren erg klantvriendelijke medewerkers waarmee ik nog een praatje mee stond te maken. Ik ben erg tevreden over de onderhandelingen die ik heb gevoerd met auto inkoop Tiel. Ik sla dit bedrijf zeker op in mijn geheugen en zou het dan ook zeker adviseren als iemand er om vraagt.