auto verkopen

Wilt u graag uw auto snel verkopen? Dan kunt u hem natuurlijk op Marktplaats zetten, echter is de kans groot dat er soms niet naar waarde wordt geboden en ook kan het lang duren voor de verkoop in sommige gevallen. Ikwilvanmijnautoaf is een betrouwbare aanbieder. Bij hun kunt u eenvoudig uw auto aanbieden, waarna deze vervolgens een bod zullen gaan op de auto. De eerste stap is om via het aanmeld formulier op de website enkele gegevens over uw auto in te vullen. Denk bijvoorbeeld maar aan de kilometer stand, het bouwjaar, en meer gegevens. Uiteraard is het ook mogelijk om het kenteken in te vullen waarna alle gegevens vanzelf direct zichtbaar zullen worden.

 Zichtbaar voor auto dealers

Wanneer u alle informatie heft doorgegeven aan ikwilvanmijnautoaf , zullen zij nogmaals contact met u opnemen om de aanmelding te controleren en nog een laatste aantal dingen te bespreken. Wanneer dit allemaal akkoord is, zal ikwilvanmijnautoaf de auto aanbieden aan verschillende auto dealers. Deze kunnen als het ware een bod uitbrengen op uw auto. Wanneer u van te voren een prijs heeft afgesproken om de auto te verkopen, zal deze direct verkocht worden. Uiteraard is het ook mogelijk om na een bod contact op te laten nemen door ikwilvanmijnautoaf om te kijken wat jullie van het bod vinden, en of het een mooie prijs is voor de auto. Wanneer er eenmaal een akkoord is zal de auto officieel verkocht worden en zal jij snel het bedrag ontvangen tegen wat je de auto hebt verkocht.

 Voordelen

Een auto zelf verkopen kan dus veel tijd en stress kosten. Het is veel verstandiger om uw auto te laten verkopen door een organisatie met een groot netwerk, waardoor de kans op een verkoop immers een stuk groter is. Op de website kunt u ook de FAQ bekijken en enkele voorbeelden over hoe de organisatie te werk gaat. Een bod ontvangen voor uw auto is helemaal vrijblijvend om te doen.