Bel de Delftse Taxi Centrale voor een taxirit in en rondom Delft!

Voor mensen die graag gebruik maken van het openbaar vervoer, bracht hun nieuwe dienstregeling die sinds half december geldt, geen goed nieuws. Meestal betekende een aankondiging van bijvoorbeeld Arriva, vervoerders als het GVB Amsterdam en de NS dat er een uitgebreide dienstregeling werd aangeboden. Maar helaas. Er gaan nu minder treinen rijden. Voor het treinverkeer gaat de avond dienstregeling niet pas om 22.00 uur in maar al om 20.00 uur. Er gaan minder treinen rijden dan voor de corona crisis. Daarmee verschraalt de service van het openbaar vervoer. Reizigers zullen vaker een alternatief zoeken. Te lange wachttijden, slechte verbindingen en aansluitingen doen mensen weer kiezen voor eigen vervoer. De privéauto of een taxi. Want bel je de Delftse taxicentrale dan ben je verzekerd van vervoer waar je op tijd kunt instappen. Je bent altijd op tijd op je plaats van bestemming.

Betrouwbare en veilige taxi

Niet meer wachten op een tochtig en koud station. En maar hopen dat je bus of trein de aansluiting niet mist. De onbetrouwbaarheid van het openbaar vervoer is een stressfactor. Met een fijne taxi wagen van Taxi Delft kun je punctueel reizen. De goed onderhouden wagens garanderen een comfortabele en vlekkeloze rit. Verkeersdrukte waar niemand iets aan kan doen, daar gelaten. Je wordt door een professionele chauffeur stipt op jouw gekozen tijd opgehaald. En weer thuisgebracht. Ook op een laat tijdstip op de dag is dat geen probleem. Dit in tegenstelling tot de vroege avond dienstregeling die het openbaar vervoer kan bieden. Een avondje uit hoeft niet om elf uur al te eindigen. Geniet zorgeloos van je stapavond. De taxi brengt je veilig thuis. Fijn als je dan niet de BOB hoeft te zijn. 

Goede en tijdige planning

Het professionele team van Taxibedrijf Delft staat graag voor je klaar. Wanneer je al vroegtijdig een taxi bestelt, weet je zeker dat het met je rit goed komt. Vooral als er een vaste vertrektijd is omdat je je vliegtuig op The Hague Airport of Schiphol moet halen is dat van belang. Meestal ken je al dagen van tevoren je vluchttijden en kun je je reis al gaan plannen. Spreek snel een taxi af. Een zorg minder om te weten dat je op tijd op de luchthaven bent. Geen gedoe met parkeren en sjouwen met koffers. De vriendelijke en behulpzame taxichauffeurs van Taxi Delft helpen je graag. 

Een fijne taxi voor een ziekenhuisafspraak

Wie als patiënt in een ziekenhuis of instelling een behandeling moet ondergaan heeft al zorgen genoeg. OP tijd zijn voor je afspraak op de polikliniek is van belang. WAnt je lang geplande afspraak wil je natuurlijk door laten gaan. Zeker wanneer je slecht ter been bent, of na een behandeling even niet bekwaam bent om zelf in de auto te rijden is een taxi een uitkomst. Tijdig plannen en reserveren kan. Een ziekenhuisafspraak komt meestal niet uit de lucht vallen. Zo wordt een comfortabele taxirit een onderdeel van zorg die je nodig hebt wanneer het medisch even niet goed met je gaat.