De banden laten balanceren

banden balanceren

De banden uit laten balanceren, van jouw auto is een zeer belangrijk taak en kan je heel wat geld schelen. Zo kan het gebeuren als je dit niet regelmatig laat doen dat er meer onkosten komen dan je lief is. Voor een tijd terug had ik mijn wagen voor een apk keuring weggebracht naar een garage hier in de buurt. Ik had gehoopt dat er geen mankementen aan mijn wagen zouden zijn, maar helaas. Al snel kreeg ik de melding dat het profiel van de wielen niet goed meer waren en dit een punt voor afkeur zal zijn.  banden balanceren

Veel onkosten

Meteen maar een paar nieuwe besteld en deze eronder laten zetten. Daarna kon ik de weg weer op. Helaas merkte ik al meteen dat mijn auto niet meer reed zoals voorheen. Bij het minste en geringste hoorde je de wielen piepen en voelde je de wagen naar links trekken. Nadat ik meerdere keren naar deze garage was terug gegaan ben ik maar naar JW banden gegaan om mij wagen te laten balanceren. Hier konden zij mij wel helpen en al snel waren de klachten verdwenen. Eindelijk had ik een garage gevonden die wel alle klachten serieus neemt en professioneel te werk gaat.