Een sloopauto verkopen op een veilige manier

Een sloopauto verkopen op een veilige manier? Je leest er meer over in dit artikel. Ontdek hoe jij dit op de beste manier kunt (laten) doen!

Via sloopautoverkopen.com kun je jouw sloopauto veilig en verantwoord verkopen. Via deze website meldt u de auto aan en vervolgens zullen zij uw sloopauto of schade auto ophalen. Het maakt daarbij niet uit waar in Nederland de auto zich bevindt. Doordat sloopautoverkopen.com een groot en divers netwerk heeft, kunnen zij de auto’s gemakkelijk ophalen. Hierdoor wordt het verkopen van een sloopauto al gelijk een stuk makkelijker! Hoe het proces precies in zijn werk gaat en van wat voor voordelen je profiteert, lees je hieronder.

Hoe kan ik mijn sloopauto verkopen?

Het verkopen van een sloopauto gaat eenvoudig en snel via sloopautoverkopen.com. Dit doe je door 0851305370 of 0638505038 te bellen. Vervolgens haalt het bedrijf de sloopauto op en ontvangt u direct een vrijwaringsbewijs. Vervolgens wordt u direct betaalt in contant geld, waardoor je dus ook niet hoeft te wachten.

Welke voordelen zijn er om mijn sloopauto te verkopen via deze website? Er zijn verschillende voordelen die je ervaart als je een sloopauto verkoopt via deze website. Hieronder sommen wij deze voordelen voor je op.

  1. De sloopauto die je wilt verkopen wordt op een door jou uitgekozen moment opgehaald. Dit kan zowel overdag, ’s avonds en in het weekend. Je hoeft dus geen extra kosten te betalen als je graag wilt dat de sloopauto wordt opgehaald buiten normale werktijden om. Je hoeft enkel te bellen met de bovenstaande nummers en sloopautoverkopen.com zorgt ervoor dat de auto wordt opgehaald.
  2. Het bedrijf is ook nog eens zeven dagen per week en 24 uur per dag te bereiken. Ideaal dus als je bedenkt dat je een sloopauto wilt verkopen en de zaken snel wilt afhandelen.
  3. Als sloopautoverkopen.com de auto heeft opgehaald, dan ontvang je direct een vrijwaringsbewijs. Dit bewijs zorgt ervoor dat de naam wordt overgeschreven. Hierdoor is de auto niet langer meer eigendom van jou, maar van sloopautoverkopen.com.
  4. Tegelijk met het ontvangen van het vrijwaringsbewijs ontvang je een document waarop staat wat jouw sloopauto waard is.
  5. Je hoeft niet zelf de auto af te melden bij de RdW of Belastingdienst, ook dit doet sloopautoverkopen.com voor je. Hierdoor betaal je dus niet langer dan nodig wegenbelasting.
  6. Als je een sloopauto wilt verkopen, dan snappen wij ook dat je graag wilt dat dit transparant gebeurd. Dus, mocht je interesse hebben in wat de restwaarde van jouw auto is, dan kun je altijd contact opnemen met het bedrijf. Zij doen dan een reëel bod.
  7. Sloopautoverkopen.com werkt ook nog eens alleen met erkende autobedrijven. Daardoor werken deze bedrijven volgens de regelgeving en milieuwetten. Je bent dus gegarandeerd van snelle, vakkundige en betrouwbare service.

Sloopauto verkopen – regel het nu!

Wil jij nou ook een sloopauto verkopen, of heb je een schade auto die je wilt laten ophalen? Neem dan nu contact met ons op. Bel, SMS, WhatsApp of mail jouw gegevens en sloopautoverkopen.com neemt zo snel mogelijk contact met je op. Ze zijn 24/7 te bereiken, dus een sloopauto verkopen is bizar snel geregeld!