Een taxibus nodig in omgeving Delft, Den Haag? DT Centrale

Taxibus

DT Centrale, afgekort van De Delftse Taxi Centrale, is al jaren een betrouwbare dienst in omgeving Delft, Den Haag en Rotterdam voor je taxibus. Ze leveren al jaren veilig en vertrouwd vervoer aan al hun passagiers. Of je nu alleen taxivervoer nodig hebt, luchthaven vervoer of groepsvervoer, ga naar DT Centrale en het wordt geregeld. Ook voor speciaal vervoer kun je bij DT Centrale aankloppen.

Zakenreis

Bereikbaarheid van de taxibus

DT Centrale heeft geen openingstijden; ze zijn 24/7 open en bereikbaar. Neem contact op via de telefoon, hun Facebook-pagina of de website en je hebt voor je het weet een taxi gereserveerd. Volg de Facebook-pagina voor het laatste nieuws en updates over DT Centrale. Daarnaast kun je een review achterlaten over je ervaringen met DT Centrale om andere reizigers ook zekerheid te geven over de kwaliteit van deze vervoersdienst.

Bagage

Bestemmingen

Als je gewoon een taxi nodig hebt om van A naar B te komen binnen Nederland of naar België of Duitsland, kun je DT Centrale inschakelen. Per taxibus wordt je dan naar elke gewenste bestemming gebracht in luxe en veiligheid. Naast standaard taxivervoer biedt DT Centrale ook luchthavenvervoer. Perfect voor als je op vakantie of zakenreis gaat. Het luchthavenvervoer reikt zich uit tot buitenlandse luchthavens als Brussel, Parijs en Düsseldorf. Op deze manier reis je comfortabel en zonder gedoe met de service van DT Centrale.

Reizen in groepen

Naast taxivervoer voor individu’s en kleine groepen, is vervoer ook mogelijk voor grote groepen. De keus is aan jou of je een 4-5 persoons taxi wilt of een taxibus om in te reizen. Afhankelijk van het aantal mensen, kun je kiezen met hoeveel en met welk vervoer je wenst te reizen. Wat je ook besluit, met DT Centrale kun je er vanuit gaan dat jij en je medereizigers veilig en met comfort aankomen op de bestemming.