Goede service bij Scootmobiel Vitaal

Wanneer je op zoek bent naar een scootmobiel, dan kan je het beste bij Scootmobiel Vitaal terecht. Hier werken deskundige medewerkers die je goed kunnen adviseren bij de aanschaf van een van de vele modellen. Tevens heb je hier de mogelijkheid om een testrit te maken met een scooter naar keuze.  Eén van de adviseurs maakt een afspraak met je om in je eigen omgeving een testrit te maken met een scooter. Daarna kan je eventueel de bestelling doorgeven mocht je een vervoersmiddel hebben gevonden die bij je past.  

Zeer tevreden

Mijn moeder heeft ondertussen een mooie scooter uitgezocht bij Scootmobiel Vitaal. Echter kan zij dit niet zelf betalen en heeft daarvoor een WMO/PGB bijdrage aangevraagd. (WMO is wet maatschappelijke ondersteuning/ PGB is persoonsgebonden budget). Niet iedereen kan in aanmerking komen voor deze bijdrage, dat is afhankelijk van de volgende punten:

  • Hoeveel is de WMO/PGB bijdrage?

– afhankelijk van uw inkomen
– uw persoonlijke situatie
– per gemeente verschillend

Het is natuurlijk zeer de moeite waard om zo een bijdrage aan te vragen. Dit kan door middel van het invullen van het formulier welke te vinden is op de site van  Scootmobiel Vitaal. Ondertussen is mijn moeder zeer tevreden over haar nieuwe vervoersmiddel.