Hele fijne rit gehad bij taxi Bredanaar

taxi Bredanaar

Vorige week ben ik samen met mijn 4 zussen naar het ouderlijk huis gegaan in Tilburg. Dit deden we omdat daar het feest plaats vond onze ouders. Ze gaven een feest omdat zij 30 jaar getrouwd waren. Dat werd groots gevierd met veel mensen, en dat wisten we van te voren. Daarom vonden we het belangrijk dat we allemaal lekker uit ons dak konden gaan op feest. Niemand wilde dan ook de BOB zijn. Ik en mijn zussen besloten daarom om een taxibusje te bestellen bij taxi Bredanaar.

taxi Bredanaar

 

Ik wist precies wie ik moest inschakelen

Het kwam er dus op neer dat me met 5 man vervoerd wilde worden van Breda naar Tilburg en weer terug. Omdat ik eerdere ervaringen heb met taxi Bredanaar wist ik precies welk bedrijf ik moest inschakelen. Een week voor het feest van mijn ouders in Tilburg, nam ik contact op met het taxibedrijf. Ze vertelde me dat het geen enkel probleem was en dat ik lekker op tijd was. Tijdens het gesprek hebben we gelijk de tijd en locaties afgesproken.

 

Mijn zussen en ik zijn heel erg tevreden

Op de dag van het feest stond de taxi van taxi Bredanaar klaar op het juiste tijdstip en locatie. We waren zelf al van plan om 10 minuten eerder te komen dan de taxi maar naar onze verbazing stond de taxi er al! De rit van Breda naar Tilburg was zo voorbij. Dat kwam mede door de aardige chauffeur, waar we nog een leuk gesprek mee hebben gehad. Ook kwam het door de auto die vrij snel was. Na het feest, wat echt geweldig was, stond de taxi ook weer op de juiste locatie en tijdstip klaar. Wat een service zeg! Niet alleen ik maar ook mijn zussen zijn erg tevreden over de dienst die taxi Bredanaar ons geleverd heeft vorige week.