Huur een zeecontainer voor het veiligstellen van je spullen

Voor een tijdelijke oplas van voorraad van je bedrijf of juist van je persoonlijke spullen kan het soms erg handig zijn om een tijdelijke opslag te huren. Nu kan dit natuurlijk erg prijzig zijn, daarvoor is een oplossing gevonden. Het verhuren van een zeecontainer is sinds de laatste jaren erg populair. Een opslagcontainer huren voor een lage prijs komt met veel voordelen en mogelijkheden. Een beginnend bedrijf heeft meestal niet de middelen om een grote opslag plek te huren. Een zeecontainer huren is voor zulk soort bedrijven of andere personen een mogelijkheid om door te groeien. Wat de opties zijn van het huren van een container lees je in deze tekst.

Waar kan je een zeecontainer voor gebruiken

Een zeecontainer maakt het mogelijk om voor een korte of langere periode spullen op te slaan zonder dat het kan worden gestolen. Zo kan een zeecontainer uitkomen bij verhuizingen of verbouwingen. In zakelijk opzicht is het mogelijk om een deel van de voorraad hierin op te slaan. Heb je bijvoorbeeld een bedrijf in zonnebrillen? Dan zou je deze bijvoorbeeld allemaal in de container kunnen bewaren. Als er een bestelling is gedaan kan je snel naar je voorraad komen zonder dat het ergens verder weg staat. Een groot voordeel van een zeecontainer is, dat hij waterdicht is. De regen kan dus onmogelijk naar binnen druppelen.

Waar zet je de container neer

Dit kan gedaan worden op een privéterrein wat je tot je beschikking hebt. Bijvoorbeeld op de oprit voor je huis. Om het bedrijventerrein van je eigen bedrijf kan hij ook worden neergezet. Dit kan gedaan worden als er opslag nodig is voor een kortere tijd en je er af en toe bij moet kunnen. Als het moet worden opgeslagen voor een langere periode kan je er ook voor kiezen de container in opslag te doen bij de verhuurder van de container. Zij zorgen dan dat je container en de inhoudt daarvan, veilig binnen in een loods staat.  

De maten van de zeecontainers:

  • 30m3
  • 60m3
  • 120m3

Ze zijn dus in verschilde maten te verkrijgen. De containers zijn allemaal uitgerust met een deur aan een kant die voorzien is met een sterk slot, zodat de inhoud van de container nooit gestolen kan worden. Om een container te huren dient er contant opgenomen worden met de verhuurder. Je kan via een formulier op de website invullen welke maat container je wilt huren en van wanneer tot wanneer je hem graag wilt huren. Ook is het handig om te vermelden war je de container graag geleverd wilt hebben. Verder worden er persoonlijke gegevens gevraagd. Als je de container huurt vanuit een bedrijf dienst ook de bedrijfsnaam ingevuld te worden.