HuurMij shortlease

HuurMij shortlease

HuurMij shortlease is een geweldige mogelijkheid om tijdelijk een auto of bedrijf bus te huren. Daar weet ik inmiddels alles over te vertellen, want als vertegenwoordiger is het niet mogelijk om naar klanten te gaan. Juist op het moment dat ik naar een belangrijke klant moest gaan, had mijn wagen besloten om ermee op te houden.

Gelukkig hadden wij al eerder een auto bij het bovenstaande bedrijf gehuurd en hierdoor was het mogelijk om binnen 24 uur een ander model te huren. Hiervoor moesten wij eerst een voorstel doen welke wagen wij wilde hebben, hoeveel kilometers wij hiermee ongeveer gingen rijden en voor hoe lang.

HuurMij shortlease

HuurMij shortlease kan snel geregeld worden

Nadat wij deze aanvraag hadden verzonden kregen wij na een uur al een antwoord. Na onze goedkeuring konden wij de volgende dag al de wagen ophalen. Ruim op tijd voor mijn belangrijke afspraak.

De voordelen die je hier hebt, zijn geen lange contracten, na een maand dagelijks opzegbaar. Je hebt altijd een keuze uit meerdere modellen en merken. Het is zelfs mogelijk om jouw wagen te laten bestickeren met de naam van jouw bedrijf erop, of iets anders. Ondanks dat je een tijdelijk contract aan gaat is hier veel mogelijk. Zeker de moeite om op deze site te gaan kijken, wanneer jij een auto of bus nodig hebt.