Klassiekers en oldtimers te koop

Bij oldtimers te koop zijn we gespecialiseerd in klassiekers en oldtimers. We hebben al meer dan 20 jaar ervaring op de gebied oldtimers te koop, in al die tijd hebben we ook alleen maar tevreden klanten gehad. Is een van u dromen een klassieker of oldtimer bezitten? Dan bent u hier bij ons op het juiste adres. Wij hebben auto’s van diverse merken onder andere Engelse sportauto’s zoals: Austin Healey, Aston Martin, Jaguar, MG, Morgan en Triumph en nog veel meer. Naast sportieve merken hebben we ook klassiekers van merken zoals Alfa Romeo, Mercedes, Porsche en Volkswagen in de aanbiedingen. Wat de auto’s bij oldtimer te koop wel gemeen hebben is dat ze van een zeer hoge kwaliteit zijn.

Onderhoud

Bezit u al een oldtimer of klassieker? Dan kunt nog steeds altijd bij ons terecht, waarvoor vraagt u zich misschien af. Nou bij oldtimers te koop zijn we niet alleen gespecialiseerd in verkoop maar ook in restauratie, reparatie, onderhoud en APK keuringen van oldtimers en klassiekers. Bent u benieuwd naar de prijzen hiervan? Vraag dan snel een offerte aan bij ons.

Showroom

Bent u benieuwd naar wat voor auto’s we allemaal in ons bezit hebben? Kom dan een gerust en vrijblijvend langs in de showroom van oldtimers te koop. Ziet u uw droomauto er niet tussen staan? Laat ons dat weten en dan gaan wij erna op zoek voor u. Ook kunt u bij ons afscheid nemen van uw auto. Wij zorgen met onze grote en vertrouwde netwerk binnen een korte periode een nieuwe eigenaar voor uw auto.