Nieuwe auto nodig? Ga voor een occasion

Volvo occasions

Om een veelvoud aan redenen kan het zijn dat je op een bepaald moment in je leven structureel een auto nodig gaat hebben. Net zo goed kan het voor huidige autobezitters op nagenoeg elk moment nodig zijn een nieuwe auto te nemen. Aan te raden is dan voor een occasion te gaan, het liefst eentje van een gerenommeerd autobedrijf. Occasions zijn in wezen tweedehands auto’s, maar als je deze van een goede garage koopt, dan kun je er vanuit gaan dat deze van goede kwaliteit is. Dit terwijl een occasion toch echt veel goedkoper is dan een volledig nieuw exemplaar. En ga je voor een van de Volvo occasions, dan ben je al helemaal spekkoper. Hieronder lees je wat Volvo zo’n sterk automerk maakt. 

Volvo occasions

Pluspunten Volvo

Al bijna honderd jaar kan niemand om dit Zweedse automerk heen. Ze maken een vast onderdeel uit van het straatbeeld in vele landen wereldwijd. Dat is niet voor niets, want Volvo-auto’s hebben de volgende voordelen te bieden:

• Veiligheid in de auto. Dit uit zich in wanneer je onverhoopt een ongeluk hebt, dat de schade aan de lichamen van inzittenden zo beperkt mogelijk blijft. Sowieso is veiligheid een stokpaardje van Volvo, gezien de meerdere veiligheidsinnovaties waar zij zelf aandeel in hebben gehad in de loop der jaren.

Volvo occasions

• Volvo’s staan bekend om hun ruime opzet van binnen. 

• Qua betrouwbaarheid scoort Volvo al jarenlang erg goed, vergeleken bij andere automerken.• Op het gebied van uitstraling mogen Volvo’s er zeker wezen. Er straalt vaak een bepaalde klasse en luxe van af.