Rijbewijs b heb ik in 1 keer gehaald

Rijbewijs b

Rijbewijs b Toen ik begon met het halen van mijn rijbewijs b had ik geen flauw idee hoe lang ik hier mee bezig zou zijn. Zelf had ik verwacht dat ik een stuk minder snel zou leren dan ik uiteindelijk heb gedaan. Dit komt naar mijn idee voornamelijk doordat mijn lessen niet alleen heel erg leerzaam, maar ook nog eens leuk waren. Ik heb soms best wel moeite met het tot mij nemen van lesstof, maar dat is nog erger als het heel erg saai is. Mijn instructeur had dit al snel door en bleef mij daardoor ook wekelijks flink uitdagen. Iedere keer reden wij een andere route waardoor ik altijd op mijn hoede moest blijven en geen idee had wat er zou volgen. Momenteel pluk hier nog steeds de vruchten van, want ik ken de wegen rondom de stad waar ik woon nu op mijn duimpje.

Afrijden voor rijbewijs b

Rijbewijs b

Toen mij werd verteld dat ik klaar was voor het examen om mijn rijbewijs b te halen, was ik onwijs opgelucht. Ik had geen flauw idee dat ik al zo goed kon rijden, dus ik had het ook niet zien aankomen. Toch ben ik hiermee akkoord gegaan, omdat ik het zo snel mogelijk over wilde hebben. Ik keek best wel op tegen het moment dat ik naar het CBR moest, want ik was flink zenuwachtig. Hier heb ik meestal wel last van wanneer ik een toets moet maken of dergelijke, maar deze keer was het nog erger. Gelukkig bleek dit achteraf nergens voor nodig, want ik slaagde met vlag en wimpel. Toen ik dat hoorde, was ik ongelofelijk blij en kon ik niet wachten om zelf de weg op te gaan. Neem voor meer informatie over deze rijschool zeker een kijkje op de website van Osseforth, want daar kun jij alles vinden.