Scooter leasen of kopen in Groningen

Scooter leasen of kopen in Groningen

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe snorfiets of bromfiets in Groningen zul je merken dat er steeds minder scooterspeciaalzaken zijn, en het aanbod is beperkt. Dat komt omdat er steeds meer brommers via internet verkocht worden. Via webwinkels als fastfuriousscooters.nl heb je niet alleen meer keuze, de prijzen zijn goedkoop in vergelijking met een scooter aanschaffen in de winkel, en je krijgt jouw nieuwe tweewieler netjes aan huis geleverd, ook in Groningen. Daarnaast kun je kiezen voor een scooter leasen, dan kun je de scooter betalen in termijnen. Voor je besluit om een scooter op afbetaling te kopen is het verstandig om eerst deze pagina goed te lezen voor meer informatie over een scooter leasen of kopen online.

Kijk zelf welke scooter het beste aansluit bij jouw wensen vanuit je luie stoel via https://www.fastfuriousscooters.nl/.

Scooter leasen of kopen in Groningen

Twee soorten lease contracten

Houd er rekening mee dat “leasen” twee verschillende betekenissen heeft:

Operational Lease

Dit is de lease constructie die bedrijven vaak gebruiken voor een auto van de zaak. Je huurt in feite het voertuig maar wordt niet de eigenaar. Het onderhoud zit in de prijs inbegrepen. Naast zakelijk gebruik zijn er ook steeds meer particuliere operational lease contracten.

Financial Lease

Met deze constructie wordt je wel echt eigenaar van de brommer, je hoeft deze niet terug te geven na het einde van de looptijd. De restwaarde is dus ook van jou. Je kiest zelf de looptijd, de lease maatschappij rekent voor jou af en je kunt de scooter betalen in termijnen. Je bent in dit geval wel verantwoordelijk voor het onderhoud.

Scooter leasen of kopen in Groningen

Waarom kiezen voor een scooter leasen?

Een scooter op afbetaling kopen is niet voor iedereen de beste keuze, maar misschien wel voor jou. Dit zijn de voordelen van een scooter betalen in termijnen:

  • Spreid de kosten over een langere periode.
  • Je kunt kiezen voor kwaliteit in plaats van prijs wat je later onderhoudskosten kan besparen.
  • Online liggen de prijzen lager waarmee een groot deel van de rente vaak al weggestreept wordt.
  • Je houdt meer geld over voor andere investeringen die je niet op afbetaling kunt verrichten.
  • Bij een financial lease wordt de bromscooter of snorscooter echt jouw eigendom, je hoeft deze niet terug te geven.
  • Je kunt naast de prijs voor de scooter ook direct accessoires als een helm of slot erbij bestellen en die op het lease contract zetten.
  • Wanneer je via fastfuriousscooters.nl een lease contract afsluit weet je zeker dat het veilig en betrouwbaar is.

Online kopen in Groningen

Bij bestellingen via internet is de consument beter beschermd dan in een reguliere winkel. Daar komt bij dat je op je gemak 24 uur per dag kunt shoppen, kijken en vergelijken. De bromfiets of snorfiets van jouw keuze wordt netjes bezorgd bij jou aan huis in Groningen, of waar dan ook in Nederland. Bekijk alle mogelijkheden en voorwaarden via de website.

Gegarandeerd geen opdringerige verkopers en kleine lettertjes op de website van fastfuriousscooters.nl, bekijk het zelf en kies de scooter van jouw dromen!