Siliconen slang in veel verschillende soorten

Bent u op zoek naar een siliconen slang? Dan bent u bij QSP Products op het juiste adres! Hier hebben ze namelijk een breed assortiment aan verschillende siliconen slangen en er zal daarom altijd de juiste slang tussen zitten voor u!

Verschillende soorten siliconen slangen

Het complete aanbod van siliconen slangen vind u op de webshop. Door maar liefst 18.000 slangen op voorraad te houden zijn wij in staat om zo goed als iedere bestelling direct uit voorraad te kunnen leveren. Het aanbod van de siliconen slang is verkrijgbaar in twee standaard kleuren, blauw en zwart. De soorten en maten van ons aanbod is zeer divers. Denk aan een siliconen bocht, siliconen koppelstuk, siliconen verbinder, siliconen verloop slang, siliconen vacuümslang, siliconen balg, siliconen t-stuk en nog veel meer. Als aanvulling op dit siliconen assortiment leveren wij ook diverse aluminium koppelstukken, aluminium buizen, aluminium bochten en slangklemmen uit voorraad. Deze producten worden gebruikt om de siliconen slangen met elkaar te verbinden en uw lucht- of water systeem sluitend te maken.

Waarvoor wordt een siliconen slang gebruikt?

Al jarenlang wordt de siliconen slang gebruikt in o.a. automotive-, performance-, offshore- en industrie markten. De siliconen slang wordt vaak toegepast op (koelwatersystemen om de motor en radiateur van water te voorzien. Ook worden de slangen regelmatig gebruikt als luchtslang voor bijvoorbeeld het aansluiten van een intercooler systeem of kachel systeem op een voertuig of machine. De keuze gaat al snel uit naar een siliconen slang in plaats van een rubberen slang.