Val op met de prachtige Ford F150 Lariat

Heeft u altijd al gedroomd van een stoere, buitengewoon krachtige auto voor de deur? In dat geval de Ford F150 Lariat meer dan het overwegen waard! Deze auto heeft een stijlvolle, moderne look en kan zowel voor bedrijven, als voor particulieren interessant zijn. Bedrijven kunnen deze Ford F150 Lariat bijvoorbeeld gebruiken voor het vervoeren van zware gereedschappen, zoals een compressor. Ook voor boerenbedrijven kan de Ford F150 Lariat een slimme keuze zijn! Zij kunnen de auto gebruiken om ook over hun landerijen te rijden. De Ford F150 Lariat is namelijk niet alleen geschikt voor het gebruik op openbare wegen, maar kan ook off-road prima zijn mannetje staan.

Ford F150 Lariat als gezinsauto gebruiken

Naast de mogelijkheid om de Ford F150 Lariat voor uw bedrijf aan te schaffen, kunt u deze ook als gezinsauto gebruiken. De Ford F150 Lariat biedt plek aan vijf personen en heeft vier deuren. Achterin de laadbak van deze auto heeft u alle ruimte om bijvoorbeeld uw boodschappen of vakantiespullen in mee te nemen. Het leuke aan de laadbak is dat deze afsluitbaar is. U hoeft zodoende niet bang te zijn dat er spullen uit het laadruim waaien.

Dit model Ford F150 Lariat is voorzien van een motor met 6 cilinders, van ieder 3.000 cc. Het vermogen van de auto loopt op tot 184 Kw, wat overeenkomt met 250 PK. Kortom, met deze Ford F150 Lariat kiest u voor een echte krachtpatser! De auto kan zowel los aangeschaft worden, als gecombineerd worden met een leasecontract.