Camper schade doet extra pijn

Camper schade

De meeste eigenaren van een camper zijn supertrots op hun mobiele vakantiewoning. Ze hebben er vaak jaren voor gespaard en als ze er eenmaal een hebben wordt die ontzettend vertroeteld. Als er dus een keer camper schade ontstaat doet dat extra veel pijn. Toch is de kans op camper schade vrij groot. Dat kan gebeuren in de winterstalling, als een andere campereigenaar tegen die van jou aanrijdt. Maar ook als je met de camper onderweg bent zijn er allerlei risico’s. Stel je voor dat je tegen een paaltje of een ander obstakel aanrijdt. Een camper is nu eenmaal niet zo wendbaar als een personenauto.

Camper schade

AAS Schadespecialisten

Het repareren van camper schade is een vak apart. Een groot deel van de AAS Schadeherstel bedrijven heeft zich hierin gespecialiseerd. Welke bedrijven dat precies zijn kun je vinden op de website van AAS Schadeherstel. Eén van de meest ingewikkelde soorten camper schade is een kras of een scheur in de buitenwand. Tot een aantal jaren geleden was het dan altijd nodig om de hele buitenwand te vernieuwen en dat is zeer kostbaar. Bij AAS Schadeherstel is een methode ontwikkeld die veel sneller gaat. Deze methode is ook bruikbaar om de buitenwand van een caravan te repareren.

Camper schade

Camper schade aan de buitenwand

De methode die door AAS Schadeherstel wordt toegepast om camper schade aan de buitenwand te herstellen werkt met een mal. Die heeft dezelfde structuur als de wand van de camper. Met de mal kan die structuur op het beschadigde deel van de buitenwand worden overgebracht. Daarna wordt de hele buitenwand opnieuw gelakt in de juiste kleur en dan is er van de camper schade niets meer te zien. Met het repareren van de buitenwand van een camper of caravan volgens deze methode wordt veel geld bespaard.