De Stromer ST5 is de fiets van de toekomst!

Momenteel is de Stromer ST5 de allerbeste e-bike van dit moment. De krachtige motor zorgt ervoor dat de fiets probleemloos 45 kilometer per uur kan gaan. Daarnaast heeft de Stromer ST5 ook de beste actieradius onder de e-bikes. Zo kan de accu tot wel 180 kilometer meegaan. Hierdoor zal u uw fietstocht nooit meer eerder hoeven af te kappen vanwege een stroomtekort. De e-bike komt met de nieuwste technologieën, zo wordt de batterij bijvoorbeeld automatisch uitgeworpen wanneer u deze aanraakt. Ook kan u de e-bike van het slot afhalen door middel van Bluetooth.

De Stromer ST5 is volledig verbonden met Omniconnect en hierdoor kan u zeggen dat dit de e-bike van de toekomst is!

Naast alle technologieën is er ook nagedacht over het design van de Stromer ST5. Het design van de fiets is uitstekend in elkaar gezet waardoor het fietsen een hele nieuwe ervaring wordt.

Onlangs heb ik zelf ook de Stromer ST5 gekocht bij Dikkenberg exclusief. Zij hebben een ruime collectie aan allerlei fietsen maar verkopen ook nog eens de gehele collectie van Stromer! De Stromer ST5 is een top fiets en ik heb er erg veel fiets plezier mee. Ook gaat de accu erg lang mee, zelf wanneer ik een hoge heuvel op moet fietsen. Het is een echte aanrader om een Stromer ST5 te kopen bij Dikkenberg exclusief. U zult er zeker geen spijt van krijgen.

De drie aspecten van de e-bike Stromer ST5

  • Perfectie
  • Innovatie
  • Prestatie