Ik zocht naar een fietsenmaker Bussum

Omdat ik met mijn fiets naar mijn werk gaat, moet mijn fiets helemaal in orde zijn. Daarom ging ik op het internet opzoek naar fietsenmaker Bussum. Op het internet zag ik veel website’s voorbij komen van verschillende fietsenmakers. De meeste daarvan hanteren nogal een hoge prijs om jou fiets te laten repareren. Toen kwam ik op de website terecht van Bike Totaal Bout Huizen. Hier hanteren zij eerlijke prijzen om jouw fiets te laten repareren. Hierdoor besloot ik om mijn fiets te brengen naar dit bedrijf. Bij binnenkomst werd ik vriendelijk begroet door een medewerker van dit bedrijf. Ik vertelde dat ik mijn fiets gemaakt wilde hebben en de medewerker ging kijken wat er precies kapot was. Al snel had deze medewerker, van deze onderneming, gevonden wat er kapot was en maakte een prijsopgave van de kosten. Deze waren zeer laag. Daarom liet ik mijn fiets achter om hem te laten maken. Al snel in de middag, werd ik gebeld door dit bedrijf, met de mededeling dat mijn fiets al klaar was. Zo snel had ik het niet verwacht en haalde mijn fiets op. 

Fietsenmaker

Fiets weer als nieuw

Doordat ik mijn fiets heb laten maken door de fietsenmaker in Bussum, oftewel Bike Totaal Bout Huizen, fietst mijn fiets weer als nieuw. Alles hebben zij ook meteen nagekeken en mijn fiets kan weer een poosje vooruit. Daarom kon deze aanrader niet ontbreken op mijn blog. Ook voor nieuwe fietsen kun jij hier terecht bij deze onderneming. Kijk maar op de website van dit bedrijf.

biketotaal