Laat je fiets accu reviseren

Een goede tip is om je fiets accu reviseren in plaats van meteen een nieuwe te kopen. Zeker wanneer je een elektrisch rijwiel in een winkel heb gekocht en je hiermee terug gaat om hem te laten maken. Vaak wordt er dan gezegd dat er een nieuwe batterij in moet en de oude niet meer te maken is. Echter weten de medewerkers van Hessels 2wielers dat dit in de meeste gevallen pure onzin is. Vaak kunnen zij weer een nieuw leven in deze batterijen inblazen door middel van te reviseren.  

Waarom is mijn batterij er slecht aan toe

Dit heeft alles te maken met de cellen die in een batterij aanwezig zijn en na verloop van tijd verslechteren. Door deze cellen weer te optimaliseren kunt u weer alles uit uw fietsplezier halen. Wat ben ik blij dat ik mijn fiets accu heb laten reviseren. Niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor mijn portemonnee.

Van een goede vriend heb ik een tweedehands elektrisch rijwiel gekregen. Echter kreeg ik erbij te horen dat deze niet meer optimaal zal werken. Daarom heb ik dit rijwiel naar Hessels 2wielers gebracht om deze na te kijken en voor nog geen €50,- kan ik er lekker mee op uit trekken.