Scooter reparatie haarlem

Okay, leuk dat je op mijn blog bent en een kijkje neemt, het enige mindere aan dit blog is dat ik deze schrijf omdat ik met mijn scooter flinke schade heb opgelopen. Ik was er dus op uit en wilde gaan chillen met vrienden en ik ging op de scooter, de scooter verloor de grip op de weg en ging onderuit, ik ook dus. Ik moest zo snel mogelijk naar Scooter reparatie haarlem, want Scooter reparatie haarlem  was de enige die mij nog kon helpen.

Vespa-Scooters-Spuiten-2-300x225

Wat een opluchting

Ik reed langs veel garage’s die mijn scooter misschien konden fixen, alleen ik kreeg te horen dat hij niet meer te maken was en dat ik deze beter weg kon gooien. Zonde van een nieuw gekochte scooter, dus ik vervolgde steeds mijn zoektocht naar een garage die wel mijn scooter kon fixen. Toen ik bij reparatie haarlem kwam zeiden ze tegen me dat ik de scooter bij hun kon laten staan en dat ze deze helemaal nieuw zouden maken. Superblij was ik, echt een opluchting/

Ervaring

Ik heb vervolgens een gloednieuwe scooter teruggekregen, het was de oude maar dan helemaal opgeknapt. Een goede service en echt goed gerepareerd, overgespoten, uitgedeukt en voila. Ik ben nog steeds superblij dat ik niet heb opgegeven en dat ik door ben gegaan met het zoeken naar een goed bedrijf. Ik wil de garage in haarlem echt heel erg bedanken en aanraden bij de mensen die ook een kapotte scooter hebben, wat een geweldige garage!

logo-2